НАЈГЛЕДАНИТЕ ТВ ПРОГРАМИ БЕЗ ДОПЛАТА!

Уживајте во најдобрите светски и регионални ТВ канали

НИЕ ЈА ИМАМЕ НАЈДОБРАТА ПОНУДА ЗА ВАС

Изберете го Вашиот град и погледнете ја понудата

Плаќање на сметки


  • Во било кој од наплатните центри на Винсат Кабел;
  • На овластените инкасатори од Винсат Кабел;
  • Преку електронско банкарство и на шалтерите во деловна банка на следните сметки:
    - Стопанска Банка АД Скопје : 200 0026436178 16
    - НЛБ Тутунска Банка : 210 0690511001 41

Контактирајте не!