ПАКЕТ УСЛУГИ ЗА СЕЧИЈ ВКУС!

Изберете ја услугата која што ја барате

Сурфајте брзо, стабилно и без ограничување!

Одберете еден од Интернет пакетите и почувствувајте ги придобивките на супер брзиот интернет!


БЕЗ ОБВРЗУВАЧКИ ДОГОВОР!

интернет услугата може да ја користи секој кој има активен договор за кабелски тв приклучок.

 • Интернет
  Пакети

 • Месечен СообраќајМесечен Сообраќај
 • Брзина Mbps (U/D)Брзина Mbps (U/D)
 • Интернет 30

 • 320

  ден. / месец

 • Месечен Сообраќај30 GB
 • Брзина Mbps (U/D)40 / 40
 • Интернет 60

 • 400

  ден. / месец

 • Месечен Сообраќај60 GB
 • Брзина Mbps (U/D)40 / 40
 • Интернет 500

 • 500

  ден. / месец

 • Месечен Сообраќајнеограничен
 • Брзина Mbps (U/D)50 / 50
 • Интернет 750

 • 750

  ден. / месец

 • Месечен Сообраќајнеограничен
 • Брзина Mbps (U/D)60 / 60
 • Интернет 1000

 • 1000

  ден. / месец

 • Месечен Сообраќајнеограничен
 • Брзина Mbps (U/D)70 / 70

Дополнителен надомест

Еднократен надоместок за приклучок тв+интернет 900 денари
Еднократен надоместок за приклучок интернет 300 денари
Повторно вклучување-реактивација 200 денари
Исклучување поради долг 450 денари
Префрлување на приклучок 500 денари

Уживајте во најдобрите светски и регионални ТВ канали!

Преку 80 аналогни и дигитални ТВ канали


БЕЗ ОБВРЗУВАЧКИ ДОГОВОР!

 
Телевизија Цена
Аналогна + Дигитална 450 денари

Дополнителен надомест

Еднократен надоместок за приклучок тв 900 денари
Повторно меморирање на тв канали 150 денари
Повторно вклучување-реактивација 200 денари
Повторно меморирање на тв канали 150 денари
Исклучување поради долг 450 денари
Префрлување на приклучок 500 денари

Листа на ТВ Канали

АНАЛОГНИ КАНАЛИ
Локални
Канал 8 ТВК
Регионални
Ирис ТВ Стар
Национални
МРТ1 МРТ2 МРТ Собраниски Сител Канал 5
Телма Алфа ТВ Сонце Алсат 24 Вести
Наша ТВ
Странски
24 Kitchen Fox Fox Life Fox Movies Fox Crime
National Geographic Lov I Ribolov Pikaboo Cinemania Eurosport 1
Eurosport 2 Discovery Channel Animal Planet Investigation Discovery TLC
Sport Klub 1 Sport Klub 2 Sport Klub 3 Boomerang OTV Valentino
N1 Grand VH1 MTV Adria CineStar TV
CinesStar action Hayat HD Hayatovci Planeta TV DM Sat
HRT 1 Al Jazeera RTS Sat Fight Box Cartoon Network
IDJ
ДИГИТАЛНИ КАНАЛИ
Локални
Канал 8 ТВК
Регионални
Ирис ТВ Стар
Национални
МРТ1 МРТ2 МРТ Собраниски Сител Канал 5
Телма Алфа ТВ Сонце Алсат ТВ Шења
1 ТВ 24 Вести Наша ТВ ТВ 21
Странски
RTS Sat DM SAT Planeta 24 Kitchen Fox
Fox Life Fox Movies Fox Crime National Geographic Lov I Ribolov
Fight Channel Cinemania Eurosport 1 Eurosport 2 Discovery Channel
Animal Planet Investigation Discovery TLC Pikaboo Sport Klub 1
Sport Klub 2 HD Sport Klub 3 Sport Klub 4 BNT Boomerang
Cartoоn Network N1 IDJ HD Planeta Grand 1
Grand 2 VH1 MTV Adria Fen Folk Balkanika
Fen TV Planeta Folk Golf Club CNN CinesStar TV
CinesStar Action Box-Docubox HD Fashion Box Fight Box HD Film Box Extra HD
Film Box Plus Film Box Arthouse Fast Fun Box HD OTV Valentino HRT 1
360 Tunebox Al Jazeera HD Russia Today HD Russia Today Documentary HD Hayat BH HD
Hayat Plus Hayat Folk Hayat Music Hayatovci


Co фиксната телефонија на Винсат можете да разговарате со сите фиксни и мобилни оператори во светот.

Телефонијата можат да ја користат приватни и правни лица кои сакаат ниски телефонски сметки. На овој начин ви нудиме потполно унапредување на комуникацијата со сите Ваши бизнис партнери, пријатели и роднини


 
Телефонија 177 денари

ПАКЕТ УСЛУГИ ЗА СЕЧИЈ ВКУС!

Изберете ја услугата која што ја барате

Сурфајте брзо, стабилно и без ограничување!

Одберете еден од Интернет пакетите и почувствувајте ги придобивките на супер брзиот интернет!


БЕЗ ОБВРЗУВАЧКИ ДОГОВОР!

интернет услугата може да ја користи секој кој има активен договор за кабелски тв приклучок.

 • Интернет
  Пакети

 • Месечен СообраќајМесечен Сообраќај
 • Брзина Mbps (U/D)Брзина Mbps (U/D)
 • Интернет 30

 • 320

  ден. / месец

 • Месечен Сообраќај30 GB
 • Брзина Mbps (U/D)40 / 40
 • Интернет 60

 • 400

  ден. / месец

 • Месечен Сообраќај60 GB
 • Брзина Mbps (U/D)40 / 40
 • Интернет 500

 • 500

  ден. / месец

 • Месечен Сообраќајнеограничен
 • Брзина Mbps (U/D)50 / 50
 • Интернет 750

 • 750

  ден. / месец

 • Месечен Сообраќајнеограничен
 • Брзина Mbps (U/D)60 / 60
 • Интернет 1000

 • 1000

  ден. / месец

 • Месечен Сообраќајнеограничен
 • Брзина Mbps (U/D)70 / 70

Дополнителен надомест

Еднократен надоместок за приклучок тв+интернет 900 денари
Еднократен надоместок за приклучок интернет 300 денари
Повторно вклучување-реактивација 200 денари
Исклучување поради долг 450 денари
Префрлување на приклучок 500 денари

Уживајте во најдобрите светски и регионални ТВ канали!

Преку 80 аналогни и дигитални ТВ канали


БЕЗ ОБВРЗУВАЧКИ ДОГОВОР!

 
Телевизија Цена
Аналогна + Дигитална 450 денари

Дополнителен надомест

Еднократен надоместок за приклучок тв 900 денари
Повторно меморирање на тв канали 150 денари
Повторно вклучување-реактивација 200 денари
Повторно меморирање на тв канали 150 денари
Исклучување поради долг 450 денари
Префрлување на приклучок 500 денари

Листа на ТВ Канали

АНАЛОГНИ КАНАЛИ
Локални
Канал 8 ТВК
Регионални
Ирис ТВ Стар
Национални
МРТ1 МРТ2
МРТ Собраниски Сител
Канал 5 Телма
Алфа ТВ Сонце
Алсат 24 Вести
Наша ТВ
Странски
RTS Sat 24 Kitchen
Fox Life Fox Movies
Fox Crime Fox
National Geographic Lov I Ribolov
Pikaboo Cinemania
Eurosport 1 Eurosport 2
Discovery Channel Animal Planet
Investigation Discovery TLC
Sport Klub 1 Sport Klub 2
Sport Klub 3 Al Jazeera
Boomerang OTV Valentino
N1 Grand
VH1 MTV Adria
CineStar TV CinesStar Action
Hayat HD Hayatovci
Planeta TV DM Sat
HRT 1 Fight Box
Cartoon Network IDJ
ДИГИТАЛНИ КАНАЛИ
Локални
Канал 8 ТВК
Национални
МРТ1 МРТ2
МРТ Собраниски Сител
Канал 5 Телма
Алфа ТВ Сонце
Алсат 24 Вести
Наша ТВ ТВ 21
1 ТВ ТВ Шења
Регионални
Ирис ТВ Стар
Странски
RTS Sat DM SAT
Planeta 24 Kitchen
Fox Fox Life
Fox Movies Fox Crime
National Geographic Lov I Ribolov
Fight Channel Cinemania
Eurosport 1 Eurosport 2
Discovery Channel Animal Planet
Investigation Discovery TLC
Pikaboo Sport Klub 1
Sport Klub 2 HD Sport Klub 3
Sport Klub 4 Planeta
IDJ HD Grand 1
Grand 2 N1
VH1 OK Bambino
Mini ultra VH1
MTV Adria Fen Folk
Balkanika Fen TV
Planeta Folk Golf Club
Cinestar Action CinesStar TV
Film box Arthouse Box-Docubox HD
Fashion Box Fight Box HD
Film Box Extra HD Film Box Plus
360 Tunebox Fast Fun Box HD
OTV Valentino HRT 1
Al Jazeera HD BNT
Boomerang Cartoon Network
RT Documentary HD Russia Today HD
Hayat BH HD Hayat Plus
Hayat Folk Hayat Music
Hayatovci CNN


Co фиксната телефонија на Винсат можете да разговарате со сите фиксни и мобилни оператори во светот.

Телефонијата можат да ја користат приватни и правни лица кои сакаат ниски телефонски сметки. На овој начин ви нудиме потполно унапредување на комуникацијата со сите Ваши бизнис партнери, пријатели и роднини


 
Телефонија 177 денари

Плаќање на сметки


 • Во било кој од наплатните центри на Винсат Кабел;
 • На овластените инкасатори од Винсат Кабел;
 • Преку електронско банкарство и на шалтерите во деловна банка на следните сметки:
  - Стопанска Банка АД Скопје : 200 0026436178 16
  - НЛБ Тутунска Банка : 210 0690511001 41

Контактирајте не!