ПАКЕТ УСЛУГИ ЗА СЕЧИЈ ВКУС!

Изберете ја услугата која што ја барате

Сурфајте брзо, стабилно и без ограничување!

Одберете еден од Оптик пакетите и почувствувајте ги придобивките на супер брзиот интернет!


БЕЗ ОБВРЗУВАЧКИ ДОГОВОР!

 • Интернет
  Пакети

 • Месечен СообраќајМесечен Сообраќај
 • Брзина Mbps (U/D)Брзина Mbps (U/D)
 • Оптик > 40

 • 550

  ден. / месец

 • Месечен Сообраќајнеограничен
 • Брзина Mbps (U/D)40 / 40
 • Оптик > 50

 • 650

  ден. / месец

 • Месечен Сообраќајнеограничен
 • Брзина Mbps (U/D)50 / 50
 • Оптик > 80

 • 1000

  ден. / месец

 • Месечен Сообраќајнеограничен
 • Брзина Mbps (U/D)80 / 80
 • Оптик > 100

 • 2500

  ден. / месец

 • Месечен Сообраќајнеограничен
 • Брзина Mbps (U/D)100 / 100

Уживајте во најдобрите светски и регионални ТВ канали!

Преку 80 аналогни и дигитални ТВ канали


БЕЗ ОБВРЗУВАЧКИ ДОГОВОР!

 
Телевизија Цена
Аналогна + Дигитална 450 денари

Листа на ТВ Канали

АНАЛОГНИ КАНАЛИ
Регионални
ТВ Шутел ТВ Шења ТВ Ера ТВ МТМ ТВ Едо
Национални
МРТ1 МРТ2 МРТ Собраниски Сител Канал 5
Телма Алфа Канал 5+ Алсат 24 Вести
Наша ТВ ТВ 21
Странски
24 Kitchen Fox Fox Life Fox Movies Fox Crime
National Geographic Lov I Ribolov Pikaboo Cinemania Eurosport 1
Eurosport 2 Discovery Channel Animal Planet Investigation Discovery TLC
Sport Klub 1 Sport Klub 2 Sport Klub 3 Boomerang Nickelodeon
N1 Grand VH1 MTV Adria CineStar TV
CinesStar action Box Docubox Fashion Box Film Box Extra DM Sat
HRT 1 Al Jazeera RTS Sat
ДИГИТАЛНИ КАНАЛИ
Регионални
ТВ Шутел ТВ Шења ТВ Ера ТВ МТМ ТВ Едо
Национални
МРТ1 МРТ2 МРТ Собраниски Сител Канал 5
Телма Алфа ТВ Сонце Алсат Kanal 5+
1 ТВ 24 Вести Наша ТВ ТВ 21
Странски
RTS Sat DM SAT Planeta 24 Kitchen Fox
Fox Life Fox Movies Fox Crime National Geographic Lov I Ribolov
Fight Channel Cinemania Eurosport 1 Eurosport 2 Discovery Channel
Animal Planet Investigation Discovery TLC Pikaboo Sport Klub 1
Sport Klub 2 HD Sport Klub 3 Sport Klub 4 Sport Klub 5 Sport Klub 6
TRT Turk N1 IDJ HD Planeta Folk Grand 1
Grand 2 VH1 MTV Adria Fen Folk Balkanika
Fen TV BNT Golf Club CNN CinesStar TV
CinesStar Action Box-Docubox HD Fashion Box Fight Box HD Film Box Extra HD
Film Box Plus Film Box Arthouse Fast Fun Box HD OTV Valentino HRT 1
360 Tunebox Al Jazeera HD Russia Today HD Russia Today Documentary HD Hayat BH HD
Hayat Plus Hayat Folk Hayat Music Hayatovci Boomerang
Vavoom Nickelodeon


Сурфајте брзо, стабилно и без ограничување! Уживајте во преку 80 дигитални и аналогни светски и регионални ТВ канали!

Одберете еден од Дуо Оптик пакетите.


БЕЗ ОБВРЗУВАЧКИ ДОГОВОР!

 
 • Пакети
  ТВ + Интернет

 • Месечен СообраќајМесечен Сообраќај
 • Брзина Mbps (U/D)Брзина Mbps (U/D)
 • Дуо Оптик > 40

 • 850

  ден. / месец

 • Месечен Сообраќајнеограничен
 • Брзина Mbps (U/D)40 / 40
 • Дуо Оптик > 50

 • 950

  ден. / месец

 • Месечен Сообраќајнеограничен
 • Брзина Mbps (U/D)50 / 50
 • Дуо Оптик > 80

 • 1300

  ден. / месец

 • Месечен Сообраќајнеограничен
 • Брзина Mbps (U/D)80 / 80
 • Дуо Оптик > 100

 • 2800

  ден. / месец

 • Месечен Сообраќајнеограничен
 • Брзина Mbps (U/D)100 / 100

Co фиксната телефонија на Винсат можете да разговарате со сите фиксни и мобилни оператори во светот.

Телефонијата можат да ја користат приватни и правни лица кои сакаат ниски телефонски сметки. На овој начин ви нудиме потполно унапредување на комуникацијата со сите Ваши бизнис партнери, пријатели и роднини


 
Телефонија 177 денари

ПАКЕТ УСЛУГИ ЗА СЕЧИЈ ВКУС!

Изберете ја услугата која што ја барате

Сурфајте брзо, стабилно и без ограничување!

Одберете еден од Оптик пакетите и почувствувајте ги придобивките на супер брзиот интернет!


БЕЗ ОБВРЗУВАЧКИ ДОГОВОР!

 
 • Интернет
  Пакети

 • Месечен СообраќајМесечен Сообраќај
 • Брзина Mbps (U/D)Брзина Mbps (U/D)
 • Оптик > 40

 • 550

  ден. / месец

 • Месечен Сообраќајнеограничен
 • Брзина Mbps (U/D)40 / 40
 • Оптик > 50

 • 650

  ден. / месец

 • Месечен Сообраќајнеограничен
 • Брзина Mbps (U/D)50 / 50
 • Оптик > 80

 • 1000

  ден. / месец

 • Месечен Сообраќајнеограничен
 • Брзина Mbps (U/D)80 / 80
 • Оптик > 100

 • 2500

  ден. / месец

 • Месечен Сообраќајнеограничен
 • Брзина Mbps (U/D)100 / 100

Уживајте во најдобрите светски и регионални ТВ канали!

Преку 80 аналогни и дигитални ТВ канали


БЕЗ ОБВРЗУВАЧКИ ДОГОВОР!

 
Телевизија Цена
Аналогна + Дигитална 450 денари

Листа на ТВ Канали

АНАЛОГНИ КАНАЛИ
Регионални
ТВ Шутел ТВ Шења
ТВ Ера ТВ МТМ
ТВ Едо
Национални
МРТ1 МРТ2
МРТ Собраниски Сител
Канал 5 Телма
Алфа Канал 5+
Алсат 24 Вести
Наша ТВ ТВ 21
Странски
RTS Sat 24 Kitchen
Fox Life Fox Movies
Fox Crime Fox
National Geographic Lov I Ribolov
Pikaboo Cinemania
Eurosport 1 Eurosport 2
Discovery Channel Animal Planet
Investigation Discovery TLC
Sport Klub 1 Sport Klub 2
Sport Klub 3 Al Jazeera
Boomerang Nickelodeon
N1 Grand
VH1 MTV Adria
CineStar TV CinesStar Action
Box Docubox Fashion Box
Film Box Extra DM Sat
HRT 1
ДИГИТАЛНИ КАНАЛИ
Регионални
ТВ Шутел ТВ Шења
ТВ Ера ТВ МТМ
ТВ Едо
Национални
МРТ1 МРТ2
МРТ Собраниски Сител
Канал 5 Телма
Алфа ТВ Сонце
Алсат 24 Вести
Наша ТВ ТВ 21
1 ТВ Канал 5+
Странски
RTS Sat DM SAT
Planeta 24 Kitchen
Fox Fox Life
Fox Movies Fox Crime
National Geographic Lov I Ribolov
Fight Channel Cinemania
Eurosport 1 Eurosport 2
Discovery Channel Animal Planet
Investigation Discovery TLC
Pikaboo Sport Klub 1
Sport Klub 2 HD Sport Klub 3
Sport Klub 4 Sport Klub 5
Sport Klub 6 Grand 1
Grand 2 N1
VH1 IDJ HD
MTV Adria Fen Folk
Balkanika Fen TV
Planeta Folk Golf Club
Cinestar Action CinesStar TV
Film box Arthouse Box-Docubox HD
Fashion Box Fight Box HD
Film Box Extra HD Film Box Plus
360 Tunebox Fast Fun Box HD
OTV Valentino HRT 1
Al Jazeera HD BNT
Boomerang Cartoon Network
RT Documentary HD Russia Today HD
Hayat BH HD Hayat Plus
Hayat Folk Hayat Music
Hayatovci CNN
Vavoom Nickelodeon


Сурфајте брзо, стабилно и без ограничување! Уживајте во преку 80 дигитални и аналогни светски и регионални ТВ канали!

Одберете еден од Дуо Оптик пакетите.


БЕЗ ОБВРЗУВАЧКИ ДОГОВОР!

 
 • Пакети
  ТВ + Интернет

 • Месечен СообраќајМесечен Сообраќај
 • Брзина Mbps (U/D)Брзина Mbps (U/D)
 • Дуо Оптик > 40

 • 850

  ден. / месец

 • Месечен Сообраќајнеограничен
 • Брзина Mbps (U/D)40 / 40
 • Дуо Оптик > 50

 • 950

  ден. / месец

 • Месечен Сообраќајнеограничен
 • Брзина Mbps (U/D)50 / 50
 • Дуо Оптик > 80

 • 1300

  ден. / месец

 • Месечен Сообраќајнеограничен
 • Брзина Mbps (U/D)80 / 80
 • Дуо Оптик > 100

 • 2800

  ден. / месец

 • Месечен Сообраќајнеограничен
 • Брзина Mbps (U/D)100 / 100

Co фиксната телефонија на Винсат можете да разговарате со сите фиксни и мобилни оператори во светот.

Телефонијата можат да ја користат приватни и правни лица кои сакаат ниски телефонски сметки. На овој начин ви нудиме потполно унапредување на комуникацијата со сите Ваши бизнис партнери, пријатели и роднини


 
Телефонија 177 денари

ПРЕДНОСТИ ПРЕД СИТЕ ДРУГИ

 • Бесплатен приклучок оптика до дома

 • Приклучување до 3 ТВ на една месечна претплата

 • Неограничен симетричен (Upload / Download) интернет /погоден за камери/

 • Бесплатно користење на Wi-Fi уред

 • Повеќе од 80 дигитални и над 40 аналогни ТВ канали

 • Необврзувачки договор

 • Без скриени трошоци

 • Оптичката мрежа е независна од електрична енергија и надворешни временски влијанија

Плаќање на сметки


 • Во било кој од наплатните центри на Винсат Кабел;
 • На овластените инкасатори од Винсат Кабел;
 • Преку електронско банкарство и на шалтерите во деловна банка на следните сметки:
  - Стопанска Банка АД Скопје : 200 0026436178 16
  - НЛБ Тутунска Банка : 210 0690511001 41

Контактирајте не!