ПАКЕТ УСЛУГИ ЗА СЕЧИЈ ВКУС!

Изберете ја услугата која што ја барате

Сурфајте брзо, стабилно и без ограничување!

Одберете еден од Интернет пакетите и почувствувајте ги придобивките на супер брзиот интернет!


БЕЗ ОБВРЗУВАЧКИ ДОГОВОР!

интернет услугата може да ја користи секој кој има активен договор за кабелски тв приклучок.
 
 • Интернет
  Пакети

 • Месечен СообраќајМесечен Сообраќај
 • Брзина Mbps (U/D)Брзина Mbps (U/D)
 • Интернет 30

 • 350

  ден. / месец

 • Месечен Сообраќај30 GB
 • Брзина Mbps (U/D)40 / 40
 • Интернет 60

 • 450

  ден. / месец

 • Месечен Сообраќај60 GB
 • Брзина Mbps (U/D)40 / 40
 • Интернет 500

 • 500

  ден. / месец

 • Месечен Сообраќајнеограничен
 • Брзина Mbps (U/D)50 / 50
 • Интернет 750

 • 750

  ден. / месец

 • Месечен Сообраќајнеограничен
 • Брзина Mbps (U/D)60 / 60
 • Интернет 1000

 • 1000

  ден. / месец

 • Месечен Сообраќајнеограничен
 • Брзина Mbps (U/D)70 / 70

Дополнителен надомест

Еднократен надоместок за приклучок тв+интернет 900 денари
Еднократен надоместок за приклучок интернет 300 денари
Повторно вклучување-реактивација 200 денари
Исклучување поради долг 450 денари
Префрлување на приклучок 500 денари

Уживајте во најдобрите светски и регионални ТВ канали!

Преку 80 аналогни и дигитални ТВ канали


БЕЗ ОБВРЗУВАЧКИ ДОГОВОР!

 
Телевизија Цена
Аналогна + Дигитална 400 денари

Дополнителен надомест

Еднократен надоместок за приклучок тв 900 денари
Повторно меморирање на тв канали 150 денари
Повторно вклучување-реактивација 200 денари
Повторно меморирање на тв канали 150 денари
Исклучување поради долг 450 денари
Префрлување на приклучок 500 денари

Листа на ТВ Канали


АНАЛОГНИ КАНАЛИ
Локални
Протел Сител 2
Национални
МРТ1 МРТ2 МРТ Собраниски Сител Канал 5
Телма Алфа Канал 5+ Алсат 24 Вести
Наша ТВ
Странски
24 Kitchen Fox Fox Life Fox Movies Fox Crime
National Geographic Lov I Ribolov Pikaboo Cinemania Eurosport 1
Eurosport 2 Sport Klub 1 Sport Klub 2 Sport Klub 3 Sport Klub 4
Sport Klub 5 OTV Valentino N1 Grand VH1
Boomerang CineStar TV CinesStar action Hayat Music Hayat Folk
Planeta TV DM Sat HRT 1 Planeta Folk Cartoon Network
Vavoom Al Jazeera RTS Sat Balkanika
ДИГИТАЛНИ КАНАЛИ
Локални
Протел Сител 2
Национални
МРТ1 МРТ2 МРТ Собраниски Сител Канал 5
Телма Алфа Канал 5+ Алсат ТВ Шења
1 ТВ 24 Вести
Странски
DM SAT Planeta Folk 24 Kitchen Fox Fox Life
Fox Movies Fox Crime National Geographic Cinemania Eurosport 1
Eurosport 2 Pikaboo Sport Klub 1 Sport Klub 2 HD Sport Klub 3
Sport Klub 4 Sport Klub 5 Boomerang Cartoоn Network Grand 1
VH1 N1 Fen Folk Fen TV Hayat Folk
Hayat Music Balkanika CinesStar TV CinesStar Action Al Jazeera HD
Russia Today HD Russia Today Documentary HD OTV Valentino

Co фиксната телефонија на Винсат можете да разговарате со сите фиксни и мобилни оператори во светот.

Телефонијата можат да ја користат приватни и правни лица кои сакаат ниски телефонски сметки. На овој начин ви нудиме потполно унапредување на комуникацијата со сите Ваши бизнис партнери, пријатели и роднини


 
Телефонија 177 денари

ПАКЕТ УСЛУГИ ЗА СЕЧИЈ ВКУС!

Изберете ја услугата која што ја барате

Сурфајте брзо, стабилно и без ограничување!

Одберете еден од Интернет пакетите и почувствувајте ги придобивките на супер брзиот интернет!


БЕЗ ОБВРЗУВАЧКИ ДОГОВОР!

интернет услугата може да ја користи секој кој има активен договор за кабелски тв приклучок.
 
 • Интернет
  Пакети

 • Месечен СообраќајМесечен Сообраќај
 • Брзина Mbps (U/D)Брзина Mbps (U/D)
 • Интернет 30

 • 350

  ден. / месец

 • Месечен Сообраќај30 GB
 • Брзина Mbps (U/D)40 / 40
 • Интернет 60

 • 450

  ден. / месец

 • Месечен Сообраќај60 GB
 • Брзина Mbps (U/D)40 / 40
 • Интернет 500

 • 500

  ден. / месец

 • Месечен Сообраќајнеограничен
 • Брзина Mbps (U/D)50 / 50
 • Интернет 750

 • 750

  ден. / месец

 • Месечен Сообраќајнеограничен
 • Брзина Mbps (U/D)60 / 60
 • Интернет 1000

 • 1000

  ден. / месец

 • Месечен Сообраќајнеограничен
 • Брзина Mbps (U/D)70 / 70

Дополнителен надомест

Еднократен надоместок за приклучок тв+интернет 900 денари
Еднократен надоместок за приклучок интернет 300 денари
Повторно вклучување-реактивација 200 денари
Исклучување поради долг 450 денари
Префрлување на приклучок 500 денари

Уживајте во најдобрите светски и регионални ТВ канали!

Преку 80 аналогни и дигитални ТВ канали


БЕЗ ОБВРЗУВАЧКИ ДОГОВОР!

 
Телевизија Цена
Аналогна + Дигитална 400 денари

Дополнителен надомест

Еднократен надоместок за приклучок тв 900 денари
Повторно меморирање на тв канали 150 денари
Повторно вклучување-реактивација 200 денари
Повторно меморирање на тв канали 150 денари
Исклучување поради долг 450 денари
Префрлување на приклучок 500 денари

Листа на ТВ Канали


АНАЛОГНИ КАНАЛИ
Локални
Протел Сител 2
Национални
МРТ1 МРТ2
МРТ Собраниски Сител
Канал 5 Телма
Алфа Канал 5+
Алсат 24 Вести
Наша ТВ
Странски
24 Kitchen Fox
Fox Life Fox Movies
Fox Crime Fox
National Geographic Lov I Ribolov
Pikaboo Cinemania
Eurosport 1 Eurosport 2
Sport Klub 1 Sport Klub 2
Sport Klub 3 Sport Klub 4
Sport Klub 5 OTV Valentino
N1 Grand
VH1 Boomerang
CineStar TV CinesStar action
Hayat Music Hayat Folk
Planeta TV DM Sat
HRT 1 Planeta Folk
Cartoon Network Vavoom
Al Jazeera RTS Sat
Balkanika
ДИГИТАЛНИ КАНАЛИ
Локални
Протел Сител 2
Национални
МРТ1 МРТ2
МРТ Собраниски Сител
Канал 5 Телма
Алфа Канал 5+
Алсат ТВ Шења
1 ТВ 24 Вести
Странски
DM SAT Planeta Folk
24 Kitchen Fox
Fox Movies Fox Life
Fox Crime National Geographic
Cinemania Eurosport 1
Eurosport 2 Pikaboo
Sport Klub 1 Sport Klub 2 HD
Sport Klub 3 Sport Klub 4
Sport Klub 5 Boomerang
Cartoоn Network Grand 1
VH1 N1
Fen Folk Fen TV
Hayat Folk Hayat Music
Balkanika CinesStar TV
CinesStar Action Al Jazeera HD
Russia Today HD Russia Today Documentary HD
OTV Valentino

Co фиксната телефонија на Винсат можете да разговарате со сите фиксни и мобилни оператори во светот.

Телефонијата можат да ја користат приватни и правни лица кои сакаат ниски телефонски сметки. На овој начин ви нудиме потполно унапредување на комуникацијата со сите Ваши бизнис партнери, пријатели и роднини


 
Телефонија 177 денари

Плаќање на сметки


 • Во било кој од наплатните центри на Винсат Кабел;
 • На овластените инкасатори од Винсат Кабел;
 • Преку електронско банкарство и на шалтерите во деловна банка на следните сметки:
  - Стопанска Банка АД Скопје : 200 0026436178 16
  - НЛБ Тутунска Банка : 210 0690511001 41

Контактирајте не!