Интернет услугите на Винсат Кабел ви овозможуваат да уживате во интернет содржините. Интернетот можат да го користат правни и приватни лица кои сакаат евтин, брз и стабилен интернет. Одберете го пакетот кој најмногу им одговара на вашите потреби и бидете поврзани со светот засекогаш.

Единствено со Винсат Кабел не сте обврзани со договор и можете интернет услугата да ја користите во временски период кој на Вас ви одговара. Со тоа што ќе станете корисник на интернет услугата на Винсат Кабел добивате брз, стабилен и неограничен интернет пристап.

Условот за да ја користите интернет услугата на Винсат Кабел е корисникот да има активен КТВ приклучок.

Наменет за секое семејство за сурфање од повеќе мобилни уреди и таблети, гледање онлајн филмови, приклучување на сите домашни смарт / телевизори, сите компјутери и лаптопи.

Поради симетричноста на брзината можат да се користат и повеќе камери истовремено, за комуникација преку Скајп, Фејсбук и други апликации.

Брзината на интернет пристапот може да зависи од повеќе фактори: оптовареност на мрежата, брзината на серверот до кој се пристапува, конфигурација на компјутерот и други фактори.

НИЕ ЈА ИМАМЕ НАЈДОБРАТА ПОНУДА ЗА ВАС

Изберете го Вашиот град и погледнете ја понудата

Плаќање на сметки


  • Во било кој од наплатните центри на Винсат Кабел;
  • На овластените инкасатори од Винсат Кабел;
  • Преку електронско банкарство и на шалтерите во деловна банка на следните сметки:
    - Стопанска Банка АД Скопје : 200 0026436178 16
    - НЛБ Тутунска Банка : 210 0690511001 41

Контактирајте не!